Fitnessul după naștere

Fitnessul după naștere

Fitnessul după naștere - îți reîncarcă bateriile și îți sculptează corpul

Antrenamentele după naștere sunt necesare nu doar pentru a-ți reveni mai rapid în forma inițială, ci și pentru a lupta cu oboseala, apatia, iar uneori chiar cu depresia postpartum.

Ceva timp în urmă, era strict interzis efortul fizic după naștere în primele 6 săptămâni. Acum însă, după mai multe cercetări, s-a demonstrat că femeile pot reveni la antrenamente ușoare, mult mai devreme, în cazul care nu sunt contraindicații medicale stricte.

În primele luni după naștere, se recomandă nu mai puțin de 150 de minute de exerciții pe săptămână, iar monitorizați de antrenorii noștri, puteți fi sigure că veți face efort fizic în siguranță și cu rezultat vizibil.
Aveți grijă de voi, ascultați-vă corpul, nu vă simțiți vinovate atuni când vă lăsați puiul pe câteva ore acasă cu tata. Credeți-ne, le va face bine, mai ales atunci, când vor vedea o soție și mamă fericită, cu bateriile încărcate și cu zâmbetul pe buze.

Vă așteptăm la o vizită gratuită la PREMIER FITNESS, unde împreună cu specialiștii noștri vom alege antrenamentele ce vi se vor potrivi perfect.

Or. Durlești, str. N.Dimo 80/7 / 022 00 7777

Contactează-ne

Ultimile noutăți

Vara continuă! Club cardul Friends & Family

Vara continuă! Până pe 15 septembrie poți beneficia de oferta Friends&FamilyVino cu priete...

Detalii

Club cardul Friends & Family

Good price  -  club cardul Friends & Family!Vino cu prietenii sau familia și poți primi un preț și m...

Detalii

Miniu fito

soon

Detalii

Planificarea procesului de antrenare

Periodizarea antrenamentului este principala cale de atingere a celei mai înalte performanțe posibil...

Detalii