Antrenamente și programe de fitness

Antrenamente cardio

Antrenamentul cardio este o formă de antrenament esențială pentru sănătate.

Detalii

Antrenamente acvatice

Înotul este foarte bun atât pentru sănătate cât și pentru condiție fizică, el putând fi practicat în orice anotimp al anului.

Detalii

Antrenamente body & mind

Acest gen de antrenamente ajută la eliberarea de stres, frică, anxietate şi griji, dar și îmbunătățesc starea fizică.

Detalii

Programe de forță

Antrenamentele de forță au ca rol îmbunătățirea rezistenței, forței și structurii musculare.

Detalii

Antrenamente pentru copii

Detalii

Cel mai important lucru pe care trebuie să țină minte începătorii într-un fitness club, faptul că nu este recomandat să se antreneze singuri în sala de forță. Acest lucru nu înseamnă că aveți nevoie de un antrenor în permanență. Antrenamentele în sală vor fi mai sigure și mai eficiente atunci când veți ști cu exactitate ce exerciții și cum trebuie să le îndepliniți corect. Ca să nu vă îndoiți, să vă trageți genunchii, să vă relaxați gâtul etc. Antrenamentele pentru începatori în sală sunt de obicei organizate de un antrenor experimentat. În afară de lista de exerciții, numărul de repetări, antrenorul oferă recomandări privind alimentația. Doar o abordare integrată va oferi mai multe rezultate din antrenamentele fitness. În plus, antrenamentele în fiecare zi vor fi diverse și interesante, ceea ce este greu de realizat independent. Exercițiile la diferite grupuri musculare sunt multe, și cine dacă nu antrenorul se va împărtăși cu ele.

 O sală de fitness

Cumpărând un fitness abonament la sala de forță din Durlești- PREMIER FITNESS, ca bonus primești câteva antrenamente personale (în sala de forță, în sala de kick-box sau în sala de crossfit, în piscină), și dacă nu e suficient, puteți cumpăra atâtea ore, cât aveți nevoie pentru a atinge scopul propus, (slăbit, adăugarea în masă, modelarea figurii etc.). În clubul nostru sunt antrenori, femei și bărbați, aici la fel aveți dreptul de a alege. Dar într-un singur lucru puteți fi sigur că toți antrenorii sunt specialiști în domeniu, mulți dintre ei fiind sportivi și câștigători de concursuri. Cu siguranță, puteți avea încredere în noi.
Antrenamentele în sală pentru începători vor fi mai eficiente și mai pozitive cu echipa PREMIER FITNESS. Vom face tot posibilul și imposibilul pentru ca să vă simțiți confortabil în fitness clubul nostru.

Aflați mai multe despre prețul antrenamentelor personale la numărul: 022 00 7777

Orar Maturi