Fitness pentru copii

Există numeroase sporturi care pot fi practicate de copii. Printre activităţile de fitness, unele sunt mult mai populare decât altele: sporturile de contact, gimnastica sau activităţile de expresie corporală. Considerate ca fiind modalităţi de recreare sportivă, aceste discipline cunosc un real succes.

În lumea modernă, conceptul de fitness pentru copii se întâlnește tot mai des. Cu toate acestea, nu trebuie să confundăm cu secțiunile de sport sau cu cea mai obișnuită cultură fizică din școală. Vorbind despre orientarea fitness copii, putem descrie ca activități sportive, care includ mai multe elemente cheie ale stilurilor de dans, gimnastică, yoga, aerobica și chiar arte marțiale.

Ce este fitnessul pentru copii și de ce este necesar pentru copilul dumneavoastră?

Fitnessul pentru copii este foarte diferit de secțiunile de educație fizică școlară. Aici, nu contează primele abilități ale unui copil - ca atunci când vizitează secțiuni. Și nimeni nu va forța copilul să facă ceea ce urăște - așa cum se întâmplă adesea la educația fizică. Ceea ce poate afecta în mod semnificativ pe viitor, dezvoltarea fizică a copilului. În sala de forță pentru copii, activitățile- fitness se desfășoară pe bază voluntară și sunt selectate în funcție de caracteristicile și dorințele copilului și ale părinților.

Activitățile fitness în sală pentru copii ar trebui începute de la o vârstă fragedă, deoarece dezvoltarea fizică și intelectuală a copilului este strâns legată. Sportul pentru copii nu numai că are un efect benefic asupra sănătății și formează poziția corectă, dar contribuie și la dezvoltarea gândirii logice și imaginației copilului.

Pentru părinții moderni și pentru copiii sportivi, cluburile de fitness există de mult timp- unul dintre care este sala de forță din Durlești - PREMIER FITNESS. În clubul nostru de fitness, atât copiii, cât și părinții lor se pot antrena. Antrenamentele cu copii sunt conduse de un instructor cu educație și formare specială, cu experiență de lucru cu copiii de la 5 ani și cu perfecționare regulată.

Programe de fitness pentru copii:

  • Am ales o varietate de activități pentru viitorii sportivi, astfel încât fiecare copil să poată găsi exact ceea ce îi convine.
  • Dansul - dă sarcina corectă inimii. Aceasta nu este o activitate fizică traumatizantă, ci poate fi practicată de la vârsta de patru ani. În plus, dansul este bun pentru mușchi, articulații, vasele sangvine. Ocupația cu dansul ajută persoana să formeze o poziție corectă, îndreaptă coloana vertebrală.
  • Iar exercițiile moderat intense de crossfit va ajuta copilul să obțină o formă fizică bună, sporind puterea generală a corpului datorită sarcinii asupra grupurilor musculare individuale și îmbunătățind funcționarea sistemului musculo-scheletic, precum și dezvoltarea rezistenței datorate cardio-încărcăturii obișnuite și ameliorării sistemului cardiovascular.
  • De asemenea, clasele programelor de grup, artele marțiale și înotul pentru copii de la 3 ani, care cu siguranță vor interesa și vor încânta copiii.

Programele sunt împărțite în grupuri de vârstă, astfel încât copiii să se afle într-un cerc de colegi și să se simtă confortabil.

Abonamentul la sală este o oportunitate pentru copilul dvs., care vizează îmbunătățirea și întărirea corpului copilului.
Beneficiile activității fizice sunt evidente: consolidează sistemul musculo-scheletic, mușchii, inclusiv inima, ligamentele, sistemul imunitar și nervos. Datorită fitnessului, copilul va rămâne întotdeauna în formă bună, ceea ce înseamnă că problemele legate de somn și de starea proastă a copilului vor rămâne în trecut.

Astăzi, fitnessul pentru copii se dezvoltă foarte repede. Acest lucru ne permite să insuflăm copiilor de mici, un stil de viață sănătos, o cultură a dezvoltării fizice. Anume părinții influențează direct activitatea copilul după școală și cum va fi atitudinea sa față de sport și sănătatea sa în viitor.

Noutăți

Meriți tot ce e mai bun! Club card 690 euro.

Meriți tot ce e mai bun !!!  Club card 690 euro.Află detalii despre ofertă și rezervă club cardul ac...

Detalii

Premier Fitness te invită la maratonului de transformare FIVE STARS FITNESS!

Ești gata de o mare provocare? PremierFitness te invită la maratonului de transformare FIVE STARS...

Detalii

Antrenamentele personale pentru cei mici: investiție în viitor!

Dragi părinți, Astăzi vrem să vorbim despre beneficiile antrenamentelor personale pentru copii. Cu...

Detalii

Avantajele antrenamentelor în cuplu

Unicul “dezavantaj” al antrenamentelor în cuplu e că pot provoca dependență. &Icir...

Detalii

Despre importanța tracțiunilor pe bară

Tracțiunile pe bară influențează în mod pozitiv starea mușchilor: Mușchii spatelui: mușchii...

Detalii

Cele mai frumoase fete din Premier Fitness!

Pe 8 mai s-a desfășurat cel mai important concurs de frumusețe - "MissMoldova – 2023". Dețină...

Detalii
Toate noutăți