PISCINĂ

Bazinul PREMIER FITNESS are 25m lungime și 4 piste. Este dotat cu sisteme de încălzire a apei, care mențin o temperatură optimă de 29 °C.

PREMIER FITNESS are o excelentă piscină mare, unde se desfășoară antrenamete de înot pentru copii și aqua aerobic, individuale și în grup, Antrenamentele în apă sunt cel mai bun lucru pe care îl putem realiza pentru femeile și bărbații care nu se pot antrena în sala de forță și în sala de crossfit din cauza stării lor de sănătate (pentru că, de obicei, aceste antrenamente au o intensitate ridicată și includ în program utilizarea greutăților etc.) . Și, de asemenea, pentru cei care doresc să dezvolte pe deplin muschii corpului său și să-și crească rezistența.

Am dori să menționăm antrenorii de aqua aerobică care fac minuni în apă. Sub muzica în decurs de un antrenament, ardeți un număr mare de calorii (fără a încorda coloana vertebrală și articulații) și în schimb obțineți:

 • Confort - corpul nu transpira și nu se supraîncălzește în timpul exercițiilor fizice
 • Consolidarea tuturor mușchilor
 • Aqua aerobic este eficientă împotriva celulitei și ajută la scăderea excesului de greutate
 • Antrenamentele în apă ajută la lupta împotriva stresului, normalizează somnul
 • Instruirea se desfășoară sub îndrumarea unui instructor care monitorizează tehnica și starea de spirit a întregului grup și distribuie uniform încărcătura.
 • Datorită utilajelor speciale puteți mări încărcătura
 • Muzica activă ridică dispoziția pentru întreaga zi.
 • Activitățile sunt potrivite pentru toată lumea, chiar și pentru cei care nu pot înota

Dar asta nu e tot. În PREMIER FITNESS este și fitness pentu copii unde deasemenea este deschis grup la bazin pentru copii (înot pentru copii de la 3 ani). Activitățile se desfășoară individual sau în grup, unde copiii sunt învățați tehnicile corecte de înot, îi învață să nu se teamă de apă și să se simtă confortabil în ea. Deasemenea, oamenii de știință au demonstrat că înotul este:

 1. Organism dezvoltat

În perioada formării active a corpului unui copil, exercițiile în apă ajută la dezvoltarea corectă. Sistemul cardiovascular este întărit, sistemul respirator se dezvoltă. Se previn problemele cu postura și bolile coloanei vertebrale.

 1. Mai puțin nervi

Antrenamentele în apă (înot copii ) întăresc sistemul nervos, iar munca în grup elimină teama de adâncime și îmbunătățește abilitățile de socializare ale copilului.

 1. Imunitate puternică

Procedurile în apă întăresc sistemul imunitar.

Înotul pentru bebeluși sunt antrenamente speciale, care sunt așteaptate cu nerăbdare și în care copilașii se distrează de minune cu antrenorii. Pentru că, toate antrenamentele se desfășoară sub forma unui joc cu echipament sportiv, cu variate exerciții.

Părinții, la rândul lor, pot să-și urmărească copiii savurînd băuturi din fito-bar, sau să nu piardă timpul și să meargă la orice antrenament dorit (bazin copii).

Puteți vedea graficul de antrenamentelor de înot la bazinul din Durlești pe pagina programului. Iar despre prețul antrenamentelor la bazin pentru copii, puteți afla sunând la manager la numărul 022 00 7777 sau vizitați clubul nostru.

ANTRENAMENTE ACVATICE

Aqua Noodles

Un antrenament cu bastoane moi în apă, conceput pentru a rezolva mușchii întregului corp, de asemene...

Aqua Dumbbells

Antrenamentul cu ganterele în apă, în principal, este conceput pentru a întări în întregime brațele...

Aqua Mix

Аntrenament cu diferite echipamente la discreția antrenorului.