CrossFit

Este un antrenament pentru cei ce sunt gata să depună maxim efort. Programul CrossFit implică mișcări variate împumutate din haltere, atletism și gimnastică - toate efectuate la o intensitate ridicată. Acest tip de efort oferă cele mai bune rezultate și cele mai bune soluții de antrenament, pentru un corp tonifiat și rezistent.

45-50 minute
MID

Oamenii din vremea noastră tind spre perfecțiune în toate direcțiile - atât în viață, cât și în sala de sport, unde se ocupă. În ultimii 5 ani în Moldova, a devenit popular noul program de CrossFit antrenamente. Să analizăm ce sunt antrenamentele crossfit, pentru cine sunt potrivite și pentru ce sunt ele?

Astăzi, termenul de sală CrossFit se referă la un fel de zonă de sport, care se bazează pe dezvoltarea completă a corpului. Apropo, acesta este numele companiei, fondată în 2001 de Greg Glassman și Lauren Janay. Exercițiile în crossfit, sunt create pentru cei care nu au pregătire sportivă, dar există mai multe tipuri de pregătire mai complexe pe care sportivii profesioniști le fac pentru a se pregăti pentru competiții.

Un fapt interesant este că, în multe țări, antrenamentele crossfit au intrat oficial în programul de instruire al agențiilor de aplicare a legii, precum și al pompierilor.

Sunt organizate programe speciale CrossFit Kids, care sunt orientate în mod specific asupra dezvoltării fizice a copilului. Experții spun că CrossFit dezvoltă toate calitățile fizice ale atleților: viteza; puterea; rezistența; coordonarea; flexibilitatea. Programele pot fi foarte diferite, în funcție de obiectivele dorite. Antrenamentul crossfit include în sine un circuited antrenamente care se schimbă, în dependeță de direcție. Schema de antrenamente pot varia, de exemplu, haltere, atletism, powerlifting, bodybuilding, fitness, lifting, gimnastica clasica, iar intensitatea rămâne ridicată.

Practicînd antrenamentul în sala de crossfit, învățăm corpul să se adapteze la diferite sarcini. Este important ca formarea să poată fi combinată, îmbinând astfel activități sportive cum ar fi înotul în bazinul din Ialoveni, Chișinău, Durlești, cursele de sprint, alpinismul, munca cu greutăți, haltere, gantere, inele de gimnastică, împingând anvelopele imense ale unei mașini. Scopul acestor antrenamente este de a dezvolta calitățile fizice ale unei persoane, de a îmbunătăți performanța organelor interne.

Câteva cuvinte despre beneficiile antrenamentelor:

  1.  Se dezvoltă voința. Atunci când practicați crossfit, trebuie să aveți un character puternic, trebuie să te lupți cu dvs., să faceți lucruri imposibile.
  2.  Transformarea corpului. pentru că crossfit este un antrenament extrem de intens, vă permit să pierdeți kilogramele în plus fără probleme. Puteți pierde aproximativ 1000 de calorii pe antrenament. Și dacă urmați regimul de alimentație și somn adecvat, rezultatele se vor observa foarte rapid.
  3.  Efect rapid
  4.  Puteți să vă antrenați în grup sau individual
  5.  Se dezvoltă forța și rezistența. Cei care aleg crossfit au o masă musculară dezvoltată, corpul lor este foarte reliefat, venele sunt clar desenate, iar mușchii sunt foarte pronunțați.
  6.  Nu există limite privind vârsta. Poți să te ocupi și după 50 de ani. Dacă sănătatea vă permite, vârsta nu este o piedică.

Vom fi bucuroși să vă vedem la antrenamentele crossfit în clubul PREMIER FITNESS.

Noutăți

PREMIER FITNESS îți oferă 3 luni gratuite

Nu lasă pe luni sau după Anul Nou! PREMIER FITNESS îți oferă 3 luni gratuite la procurarea a 2...

Detalii

Noul antrenament CORE TRAINING!

Întărim mușchii spatelui și abdominali cu noul antrenament CORE TRAINING!Pentru cine este acest tip...

Detalii

Kid's card -30% reducere

022 00 7777 / Or. Durlești, str. N.Dimo 80/7* oferta valabilă până pe 28 septembrie 2021    

Detalii

Antrenament matinal la super-preț

Club card off-peak 450 euroÎncărcă-te cu energie de dimineață!Mai multe detalii la 022 00 7777...

Detalii

Înotul în piscină PREMIER FITNESS

Înotul în piscină este relaxant și extrem de benefic pentru sănătate. Însă pentru ca să poți profita...

Detalii

Adaugă un strop de Fitness verii tale!

Procură un Club Card anual și primește 60 de zile Cadou. Mai multe detalii la 022 00 7777 Or. Durl...

Detalii
Toate noutăți