Kickboxing

Exerciții de rezistență pentru instruirea tuturor grupurilor musculare.

55 min
MID

Fitness antrenamentele astăzi câștigă popularitate și se dezvoltă în cele maid verse direcții. Popularitatea unui stil de viață sănătos - alimentația corectă și sportul în sala de fitness nu a trecut pe alături și de diferite arte marțiale. Unele dintre ele sunt combinate cu succes cu fitness antrenamentele.

Kickboxingul nu este o excepție. Nu este surprinzător, deoarece multe tehnici de acest tip de luptă sunt folosite în mod activ în săli de fitness ca exerciții pentru modelarea corpului, sporind rezistența și fortificarea muschilor.

Kickboxing-ul în Chișinău implică mișcări constante, lovituri bruște, lovituri cu picioarele și mâinile- antrenarea intensă a corpului și a inimii, făcându-le puternice și rezistente. Efectuând o serie de lovituri, implicînd emoții și forță, mulți încep să se simtă ușurați, ameliorând astfel tensiunea și stresul acumulat.

Antrenamentele în sala de kickboxing are un efect pozitiv asupra întregului corp. Muschii se întind, sănătatea se îmbunătățește, sportivii învață auto-control și disciplină.

Antrenamentele de kickboxing sunt potrivite atât pentru sportivii experimentați, cât și pentru începătorii. Pentru bărbați și femei de toate vârstele. În plus, kickboxing-ul este o opțiune excelentă de fitness pentru copii.

Astfel de exerciții sporesc rezistența întregului corp, făcându-l flexibil. Organismul este implicat activ în cele mai multe mișcări, ceea ce ajută la întărirea și întinderea rapidă a mușchilor abdominali. Exercițiile intense îmbunătățesc reacțiile și coordonarea mișcărilor, persoana învață să-și asculte corpul și să-l o gestioneze eficient.

De ce în alegerea între cursurile de kickboxing și antrenamentele de kickboxing în sala de sport ar trebui să alegem clubul de fitness? Deoarece ve-ți putea combina cu diferite antrenamente de fitness. De exemplu, după un antrenament intens, mergeți la piscină și înotați, mergeți la yoga sau stretching, care se vor întinde, vă va relaxa mușchii. În plus, kick box-ul vă va permite:

  1. Cu dvs. se vor ocupa antrenori profesioniști care vor fi antrenați treptat vă vor îmbunătăți abilitățile dvs.
  2. Antrenamentele vă oferă încredere

Veți îmbunătăți puterea și performanța dvs., ceea ce vă va crește nivelul de încredere. Antrenorii noștri de kickboxing din Chișinău nu vă vor permite să vă îndoiți de abilitățile dumneavoastră. Vă vor învăța să vă autoapărați.

  1. Ve-ți fi în formă bună

Kickboxing este o artă marțială mixtă tipică, care combină exerciții complexe pentru putere, rezistență, implică diferite grupuri musculare, ca rezultat corpul dumneavoastră este în mod constant în formă bună. În timpul antrenamentului, sunt utilizați toți mușchii, deoarece acestea includ, de obicei, lovituri de picior, înclinații, lovituri, întoarceri.

  1. Arderea eficientă a grăsimilor

În kickboxing, efectuați mișcări foarte grele, iar acesta este un fel de garanție că grăsimea se va topi literalmente. Anume antrenamentele regulate în sala de forță vă va permite să obțineți rezultate bune și să vă mențineți în formă.

  1. Autoapărare

Mulți tocmai pentru acest lucru vin la antrenamentele de kickboxing. Cu toate acestea, numai antrenamentele regulate în sala de forță pot oferi dezvoltare și capacitatea de a pune în practică abilitățile învățate în sala de kickboxing.


Nu vă fie teamă să încercați ceva nou, învățarea kickboxing-ului este foarte eficientă. Dacă nu v-ați ocupat niciodată cuu sportul sau antrenamentele obișnuite vă plictisesc, kickboxingul este exact ceea ce vă va ajuta corpul și spiritul să iasă din rutina zilnică, să vă ușureze tensiunea și oboseala morală.

Noutăți

De ce nu vezi rezultate la sală?

Te-ai întrebat vreodată de ce nu vezi rezultate la sală? Iată 5 motive comune: 🔸 Intensitate...

Detalii

Ofertă fierbinte!

Ofertă fierbinte 🔥 12 = 15 Primești mai mult, plătești mai puțin.  🔸 Piscină de 25m🔸 Sală de...

Detalii

Cum să obțineți FESE mari în doar 7 zile?

Cum să obțineți FESE mari în doar 7 zile? 🔥Din păcate, dragile noastre, este imposibil. Sună b...

Detalii

5 Exerciții fizice pentru îmbunătățirea sănătatea mintală

La Premier Fitness, credem într-o conexiune puternică între minte și corp. Exercițiile fizice nu sun...

Detalii

Calculul caloriilor - un pas ușor către un stil de viață sănătos!

Calculul caloriilor - un pas ușor către un stil de viață sănătos! Astăzi vă prezentăm 5 aplicații gr...

Detalii

Stretching

Priviți cât de flexibile sunt antrenoarele noastre! Dorim să vă reamintim cât de importa...

Detalii
Toate noutăți